Translate

2013. június 20., csütörtök

Ismertető !!!



Sziasztok!
Mint ígértem szerettem volna egy olyan bejegyzést írni, amiben az új történetet akartam „ismertetni”. A történet lényegét nem szeretném leírni hisz akkor felesleges lenne elolvasni, de a szereplőket meg szeretném nektek mutatni.

A történet címe: Küzdelmek és harcok
A főszerepben Liam Payn, Jennifer Lawrence és Hayden Christensen fog szerepet kapni. 


  • Liam egy aranyos, odaadó személyiséget fog képviselni a történetben, de mindez a sok mély érzelem ne zavarjon meg senkit! A védelmezés, a folytonos biztonság megteremtése a szeretett személy iránt mindig ott lebeg a szeme előtt. Ha kell, puszta erővel védi meg azt akit kell, nem törődve a  következményekkel.




  • Jennifer egy megtört, segítségre szoruló lány. Fél a szerelmétől, el akar menekülni, de nem sikerül. Meg akar szabadulni minden negatívumtól és fájdalomtól ami az egész kapcsolatát beárnyékolja. Nem mer szólni senkinek, viszont nem tétlenkedik, saját erejéből próbál megküzdeni a félelemmel, ami nap mint nap beárnyékolja az életét. 



  • Hayden egy negatív szerepet fog betölteni a történetben.  Mindent magának akar, nem foglalkozik senkivel és semmivel. Nem érdekli ha másoknak fájdalmat okoz, mindig végigviszi a tervét, ha kell mocskos módszerekhez is nyúl csak, hogy beteljesüljön mindaz amit ő akar. 

Röviden ennyit szerettem volna megosztani veletek a szereplőkkel kapcsolatban. Remélem valamennyire el tudjátok képzelni mit szeretnék kihozni a történetből. Valószínű hogy ez lesz az utolsó történet amit hosszabbra tervezek. Ezt követően már csak nagyon rövid egy vagy két részes történetek fognak felkerülni az oldalra. További szép napot! :)
Puszi Petra  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése